Veelgestelde vragen

Ik kan niet (meer) inloggen. Waarom niet?

Sinds april 2019 heeft Paverpol een nieuwe webshop. Die is gebouwd in een ander systeem dan onze vorige webshop. Je account uit de vorige webshop konden wij helaas niet voor je overzetten. Je kunt uiteraard eenvoudig een nieuw account aanmaken nu. Wel zo handig als je vaker bij ons bestelt!

Heb je een zakelijk account? Ga dan naar business.paverpol.com.


Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig betalen via iDeal, creditcard, Apple Pay, Bancontact of PayPal.


Kan ik mijn bestelling afhalen?

Nee, dat is niet mogelijk. Maar uiteraard doen wij ons best om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.


Ik wil een werkbeschrijving bestellen, maar mijn land staat niet in de landenlijst. Hoe kan ik toch bestellen?

Omdat we veel distributeurs buiten de EU hebben en de verzendkosten te hoog zouden worden, is het niet mogelijk om rechtstreeks via onze webshop te bestellen. Als je echter een van onze werkbeschrijvingen wilt ontvangen, dan kunnen wij deze via e-mail naar je toesturen. Stuur ons daarom een ​​e-mail waarin staat welke werkbeschrijving je wilt ontvangen en wij nemen contact met je op.


Ik wil dezelfde artikelen bestellen als vorige keer. Welke waren dat?

Je kunt een account aanmaken in onze webshop. Dat is handig voor je bestellingen. Zo hoef je bij een volgende bestelling niet elke keer je NAW- en betaalgegevens in te vullen. Bovendien kun je je bestelhistorie bekijken!


Is er een gebruiksaanwijzing van Paverpol en de bijproducten van Paverpol?

Jazeker! Op de website, onder het kopje ONTDEK PAVERPOL vind je allerlei handige informatie over het gebruik van Paverpol en de Paverpol bijproducten.


Ik wil een artikel retourneren. Hoe werkt dat?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Meer info op de pagina Garantie en Retourneren of neem contact op met onze klantenservice.


Ik heb een klacht, waar kan ik dit melden?

Wij doen er natuurlijk alles aan om klachten te voorkomen. Maar komt het toch voor dat je niet tevreden bent, laat het ons dan weten! Je kunt hiervoor een mail sturen naar service@paverpol.com

© 2017 - 2021 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel