De mensen achter Paverpol International

Paverpol International is al jaren een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Dit is met name te danken aan Jossy en Jan de Roode, die het bedrijf startten in de jaren negentig van de vorige eeuw.  Paverpol en alle aanverwante producten is in vele landen verkrijgbaar. 


 

januari 2019

Eigenaren van Paverpol International sinds januari 2019

de mensen achter PaverpolBrigitte en Edwin Broekmeijer én Hans en Carin Houmes zijn de eigenaren van Paverpol International. Begin 2019 hebben zij het bedrijf overgenomen.

De vier zijn enthousiast bezig om het bedrijf verder uit te bouwen. Een van de eerste veranderingen, was de verhuizing naar een nieuwe bedrijfsruimte in Kapelle. Er is geïnvesteerd in een efficiënter order- en facturatieproces, een snellere logistieke verwerking en een nieuwe website. En er zijn nieuwe producten geïntroduceerd. Denk aan Paverpol Wit, een eigen verflijn onder de merknaam Paverpaint en vloeibare pigment: Paverpaste. Natuurlijk wordt er nagedacht over de introductie van nog meer nieuwe producten!

Paverpol in de media >


 

 

januari 2023

Pretex en Paverpol gaan samen verder

Paverpol en Pretex zijn beiden al meer dan 25 jaar toonaangevende decoratie- en textielverharders in de hobby- en kunstenaarswereld in Nederland, België en (ver) daarbuiten. 

Vanaf 1 januari 2023 gaan Paverpol en Pretex samen verder en zijn beide merken - en aanverwante producten - leverbaar vanuit één centrale locatie in Kapelle (Zeeland).

Na Nolly van Uden, die Pretex heeft ontwikkeld, heeft Petra Calis een flink aantal jaren met veel enthousiasme Pretex workshops gegeven, producten gepromoot en verkocht én het bedrijf verder uitgebouwd. Nu worden de krachten gebundeld. Brigitte en Edwin Broekmeijer en Hans en Carin Houmes voegen Pretex toe aan de activiteiten van Paverpol International.

“Wij zijn trots op deze mooie aanvulling met Pretex producten. Beide merken worden hierdoor sterker. Wij willen Petra dan ook bedanken dat zij haar ‘kindje’ aan ons toevertrouwt. Wij zullen er goed voor zorgen!

Uiteraard gaan wij ons best doen om alle trouwe Pretex klanten van dezelfde goede producten en service te blijven voorzien.”


 

oktober 2023

Official distributor voor Jesmonite in Nederland

Sinds oktober 2023 heeft Paverpol International het distributeurschap voor Jesmonite in Nederland gekregen. Wij zijn super blij met deze uitbreiding! 

Jesmonite is een ander soort product dan onze Paverpol en Pretex producten en daarmee is het een mooie aanvulling op ons assortiment. Wij denken hiermee de creatieve markt in Nederland nog beter kunnen bedienen.

Momenteel is nog niet het volledige aanbod aan Jesmonite producten verkrijgbaar via Paverpol International, maar dit zal zeker uitgebreid gaan worden in de nabije toekomst.

 

© 2017 - 2024 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel