Werken met Paversand

Paversand is een uniek product dat, anders dan de naam doet vermoeden, niet uit zand bestaat maar wel sterk op zand lijkt.

Gebruik

Meng 100 gram Art Stone of Paverplast met circa 500 gram Paverpol. Voeg vervolgens het Paversand beetje bij beetje toe. Zo kun je zelf de dikte van de pasta bepalen. Hoe meer Paversand je toevoegt, hoe grover de structuur. Breng de pasta met de vingers of spatel aan op het werkstuk . Bij droging ontstaan mooie barsten.

Paversand kan aangebracht worden op Paverpol werkstukken/beelden die gemaakt zijn op basis van aluminiumfolie en beplakt met schilderstape. De pasta hecht ook aan allerlei andere materialen zoals hout, glas, aardewerk en stevig karton. 

Diverse maten en soorten 

Paversand, in potten van 1.000 gram, is verkrijgbaar in twee kleuren en variaties: Paversand wit/steenhard en zwart/grof. 

Combineren 

Paversand gebruik je in combinatie met Paverpol en Art Stone of Paverplast. Hiermee creëer je een klei waarin mooie diepe scheuren en barsten kunnen ontstaan of juist snel, steenhard opdroogt. De mogelijkheden met Paversand zijn legio, en aan jou om te ontdekken!

Begeleiding nodig?

Boek dan een workshop of volg een Paverpol opleiding!
Of kijk eens bij onze Paverpol pakketten en losse werkbeschrijvingen.

© 2017 - 2023 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel