Paverpol Opleidingsdagen

De Paverpol Opleidingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens 2 intensieve dagen Paverpol te ontdekken en op de juiste manier te leren gebruiken.

De mogelijkheden met Paverpol zijn eindeloos. Daarom hebben we 2 opleidingsdagen nodig (van 10.00 tot 16.00 uur) om je goed te laten kennismaken met de diverse technieken. Tijdens de opleidingsdagen maak je 2 verschillende werkstukken, waarbij Paverpol én de bijproducten gebruikt worden.

Paverpol Opleidingsdag 1

Op deze dag maak je een figuratief beeld met Paverpol en textiele materialen zoals Wrappers, Stockinette en Pavercotton. Vanzelfsprekend geven we je tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen.

Paverpol Opleidingsdag 2

Op deze dag maak je een abstract figuur met Paverpol, Paversand, Paverplast en/of Art Stone. Bovendien kunnen beide werkstukken dan beschilderd worden.

Kosten

De opleidingsdagen zijn per 2 cursisten te boeken. De kosten voor 2 opeenvolgende dagen zijn € 185 p.p. (excl. BTW) (incl. koffie/thee, lunch en materialen). Wil je liever een privé opleiding voor 1 persoon? Ook dat is mogelijk, maar dan bedragen de kosten € 235 (excl. btw) voor 2 opeenvolgende dagen.

Cursusleider worden

Na het volgen van de twee Paverpol opleidingsdagen ben je op de hoogte van het juiste gebruik van Paverpol en de meeste bijproducten. Je ontvangt dan het Paverpol cursusleider certificaat en mag je jezelf CPI (Certified Paverpol Instructor) noemen. Met dit certificaat op zak kun je je eigen Paverpol workshops gaan geven!

Meer informatie en aanmelden

De Paverpol opleidingsdagen vinden plaats in Kapelle. (bij Goes in Zeeland)

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?
Neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens!

© 2017 - 2024 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel