Opleidingen Paverpol

Brigitte en Jossy

De Paverpol Trainingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens 2 intensieve dagen Paverpol te ontdekken, kennen en leren gebruiken. Jossy de Roode had in 2020 precies 25 jaar ervaring in het geven van Paverpol trainingen en kent alle ins en outs van Paverpol en de bijproducten. Zo leer je op de juiste manier met onze producten te werken en haal je er alles uit wat erin zit!

De vele mogelijkheden met Paverpol zijn zeer uitgebreid. Daarom hebben we 2 trainingsdagen nodig (van 9.30 tot 16.00 uur) om je goed te laten kennismaken. Tijdens iedere trainingsdag maak je je eigen Paverpol sculptuur, waarbij diverse Paverpol bijproducten en technieken gebruikt worden.

Paverpol Trainingsdag 1

Op deze dag maak je een figuratief figuur met Paverpol en textiele materialen o.a. Wrappers, Stockinette, Pavercotton. Vanzelfsprekend geeft Jossy tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen.

Kosten: € 85,- inclusief materiaal, koffie/thee.

Paverpol Trainingsdag 2

Op deze dag maak je een abstract figuur met Paverpol en Paversand.

Kosten: € 85,- inclusief materiaal, koffie/thee.

Kom je twee dagen achter elkaar dan bedragen de kosten € 165,-.
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één trainingsdag te volgen.

Individuele Trainingsdagen

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor individuele trainingsdagen. De kosten daarvan bedragen € 125,- per dag en € 225,- voor twee achtereenvolgende dagen.

Cursusleidster worden

Natuurlijk ontvang je na iedere Paverpol Trainingsdag een certificaat van deelname. Na het volgen van de twee Paverpol Trainingsdagen ben je op de hoogte van het juiste gebruik van Paverpol en de meeste van onze bijproducten. Je ontvangt dan het Paverpol cursusleidsters certificaat. Met trots noemen we je dan CPI (Certified Paverpol Instructor). Met dit certificaat op zak kun je je eigen Paverpol workshops organiseren!

Het verzorgen van workshops of de verkoop van je eigen Paverpol sculpturen, kan je een aardige bijverdienste opleveren. Wereldwijd gingen al heel wat cursisten je voor. Zij bewijzen dat het kan: geld verdienen met je hobby!

Corona maatregelen

Jossy verzorgt  de Paverpol Opleidingsdagen alleen nog kleinschalig. Dat houdt in, maximaal 2 personen.   Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen, dus:

  • blijf thuis bij griepverschijnselen (volgens RIVM-richtlijnen).
  • geen handen schudden, hoesten in de elleboog, enz.
  • zelf je lunch meenemen.

De studio is zoveel mogelijk corona-proef aangepast:

  • een plexiglas-scherm.
  • mondkapjes en vinyl handschoenen zijn aanwezig.
  • eigen toilet voor cursisten

Meer informatie en aanmelden

Graag helpen wij je op weg met leerzame en inspirerende opleidingen, die ook nog eens heel gezellig zijn! Alle Paverpol opleidingen vinden plaats in Burgh-Haamstede (Zeeland) en worden verzorgd door Josefine Art (Jossy en Jan de Roode). Ook individuele Paverpol trainingen zijn op aanvraag mogelijk.

Meer info vind je op: www.josefine-art.com.
Voor vragen of aanmelden: info@josefine-art.com.

Graag tot ziens!

© 2017 - 2022 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel