Opleidingen Paverpol

Brigitte en Jossy

De Paverpol Trainingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens 2 intensieve dagen Paverpol te ontdekken, kennen en leren gebruiken. Jossy de Roode heeft in 2020 precies 25 jaar ervaring in het geven van Paverpol trainingen en kent alle ins en outs van Paverpol en de bijproducten. Zo leer je op de juiste manier met onze producten te werken en haal je er alles uit wat erin zit!

De vele mogelijkheden met Paverpol zijn zeer uitgebreid. Daarom hebben we 2 trainingsdagen nodig (van 9.30 tot 16.00 uur) om je goed te laten kennismaken. Tijdens iedere trainingsdag maak je je eigen Paverpol sculptuur, waarbij diverse Paverpol bijproducten en technieken gebruikt worden.

Paverpol Trainingsdag 1

Op deze dag maak je een figuratief figuur met Paverpol en textiele materialen o.a. Wrappers, Stockinette, Pavercotton. Vanzelfsprekend geeft Jossy tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen.

Kosten: € 75,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch.

Paverpol Trainingsdag 2

Op deze dag maak je een abstract figuur met Paverpol en Paversand.

Kosten: € 75,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch.

Kom je twee dagen achter elkaar dan bedragen de kosten € 140,-.
Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om één trainingsdag te volgen.

Individuele Trainingsdagen

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor individuele trainingsdagen. De kosten daarvan bedragen € 125,- per dag en € 225,- voor twee achtereenvolgende dagen.

Cursusleidster worden

Natuurlijk ontvang je na iedere Paverpol Trainingsdag een certificaat van deelname. Na het volgen van de twee Paverpol Trainingsdagen ben je op de hoogte van het juiste gebruik van Paverpol en de meeste van onze bijproducten. Je ontvangt dan het Paverpol cursusleidsters certificaat. Met trots noemen we je dan CPI (Certified Paverpol Instructor). Met dit certificaat op zak kun je je eigen Paverpol workshops organiseren!

Het verzorgen van workshops of de verkoop van je eigen Paverpol sculpturen, kan je een aardige bijverdienste opleveren. Wereldwijd gingen al heel wat cursisten je voor. Zij bewijzen dat het kan: geld verdienen met je hobby!

Meer informatie en aanmelden

Graag helpen wij je op weg met leerzame en inspirerende opleidingen, die ook nog eens heel gezellig zijn! Alle Paverpol opleidingen vinden plaats in Burgh-Haamstede (Zeeland) en worden verzorgd door Josefine Art (Jossy en Jan de Roode). Ook individuele Paverpol trainingen zijn op aanvraag mogelijk.

Herstart trainingen vanaf 1 juli 2020!

Per 1 juli 2020 zijn we weer begonnen met onze workshops, na de Corona-stop. Wel kleinschalig. Dat houdt in, maximaal 2 personen

Het atelier is zoveel mogelijk Corona-proef ingericht en we verzorgen (nog) geen lunches, die moet u dus zelf meenemen. Bij een hele-dag workshop wordt € 7,50 p.p.p.d. in mindering gebracht. Koffie, thee en water wordt wél door ons verzorgd.

Meer info vind je op: www.josefine-art.com.
Voor vragen of aanmelden: service@paverpol.com of direct: info@josefine-art.com

Graag tot ziens!

© 2017 - 2020 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel