Paverpol Trainingsdagen

Brigitte en Jossy

De Paverpol Trainingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens 2 intensieve dagen Paverpol te ontdekken, kennen en leren gebruiken. Jossy de Roode heeft meer dan 25 jaar ervaring in het geven van Paverpol trainingen en kent alle ins en outs van Paverpol en de bijproducten. Zo leer je op de juiste manier met onze producten te werken en haal je er alles uit wat erin zit!

De vele mogelijkheden met Paverpol zijn zeer uitgebreid. Daarom hebben we 2 trainingsdagen nodig (van 9.30 tot 16.00 uur) om je goed te laten kennismaken. Tijdens iedere trainingsdag maak je je eigen Paverpol sculptuur, waarbij diverse Paverpol bijproducten en technieken gebruikt worden.

Paverpol Trainingsdag 1

Op deze dag maak je een figuratief figuur met Paverpol en textiele materialen o.a. Wrappers, Stockinette, Pavercotton. Vanzelfsprekend geeft Jossy tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen.

Paverpol Trainingsdag 2

Op deze dag maak je een abstract figuur met Paverpol en Paversand.

Privé opleidingsdagen voor 2 cursisten

In overleg kun je de Paverpol Opleidingsdagen ook geheel privé op eigen voorkeursdata reserveren.

Cursusleidster worden

Natuurlijk ontvang je na iedere Paverpol Trainingsdag een certificaat van deelname. Na het volgen van de twee Paverpol Trainingsdagen ben je op de hoogte van het juiste gebruik van Paverpol en de meeste van onze bijproducten. Je ontvangt dan het Paverpol cursusleidsters certificaat. Met trots noemen we je dan CPI (Certified Paverpol Instructor). Met dit certificaat op zak kun je je eigen Paverpol workshops organiseren!

Meer informatie en aanmelden

Graag helpen wij je op weg met leerzame en inspirerende opleidingen, die ook nog eens heel gezellig zijn! Alle Paverpol opleidingen vinden plaats in Burgh-Haamstede (Zeeland) en worden verzorgd door Josefine Art (Jossy en Jan de Roode).

Meer info vind je op: www.josefine-art.com.
Voor vragen of aanmelden: info@josefine-art.com.

Graag tot ziens!

© 2017 - 2023 Paverpol International | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel