Categorieën

Werken met Paverpol

De textielverharder bij uitstek. Dompel natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld textiel in de Paverpol. Drapeer, of wikkel ze om een draadfiguur en laat het drogen. Paverpol droogt snel. Na uitharding heeft u een prachtige decoratie of beeld, geschikt voor binnen én buiten. U kunt tevens papier, zijde, ongeverfd leer, zelfhardende klei, piepschuim (styropor), droogbloemen, hout, gips, aardewerk etc. met Paverpol combineren.

paverpol_trioPaverpol hecht aan vrijwel alle materialen, behalve aan plastic.
Unieke eigenschappen:
wordt zonder toevoegingen keihard.  Buitenobjecten eerst door en door uit laten harden, voordat ze geschilderd en buiten geplaatst kunnen worden. Onbeschilderde buiten werkstukken die uitsluitend met Paverpol transparant bewerkt zijn moeten gevernisd worden. Dit om wit uitslaan te voorkomen bij hoge luchtvochtigheid. Paverpol is gemakkelijk met warm water van handen af te wassen. In Paverpol gedrenkte natuurlijke materialen zijn brandvertragend.

Verkrijgbaar in transparant, zwart, brons, huidskleur en loodkleur in 500 gram, 1000 gram en 5750 gram potten en emmers. Paverpol transparant en brons is er ook in een flesje van 250 ml met druppeltuit speciaal voor fijn werk, zoals het verlijmen van kralen voor kettingen en oorbellen, die watervast verlijmd dienen te zijn. Ook ideaal voor scrapbooking en het verlijmen  van poppenkleertjes. Paverpol is ook heel goed voor het verharden van babykleding of babyschoentjes; daardoor als tuindecoratie buiten te plaatsen maar ook op een paneel of canvasdoek kan het als 3D art aan de muur in huis. Een inspirerend hobby idee!