Categorieën

Maak je van je hobby een leuke bijverdienste.

Iedereen moet in deze tijd op de centjes passen. Een leuke bijverdienste zal dan ook voor menigeen welkom zijn. Al eens gedacht aan het geven van workshops? Dat kan, zonder grote investeringen!
In deze tijd van bezuinigen zal een  Paverpol workshop bij veel mensen in de smaak vallen. Omdat Paverpol  een product is, dat met goedkope materialen gecombineerd kan worden.  Daardoor zijn er legio mogelijkheden om verschillende Paverpol workshops te organiseren.

Voor beginners is het mogelijk om van Paverpol en een oud T-shirt een tuinbeeldje te maken. Benodigdheden: Paverpol, een oud T-shirt, aluminiumfolie en een stuk elektriciteitsdraad. Geen dure materialen! Wil men een groter figuur aankleden, dan kunnen oude kinderkleertjes gebruikt worden.  Andere goedkope materialen die gebruikt kunnen worden zijn:  zaagsel, papier, houtsnippers, kraaltjes, schelpen, droogbloemen, zand etc. Ze kunnen o.a.  gebruikt worden op canvas doeken. Spulletjes van de kringloopwinkels, tweedehands markten, of uw eigen zolder/kelder/schuur, krijgen weer een tweede leven!

Als u een goede Paverpol workshop leidster wilt worden, is  basiskennis over Paverpol en de bijproducten noodzakelijk. Een goede basiskennis zal u de nodige zelfvertrouwen geven. De 2-daagse Paverpol basis opleiding wordt door Jossy de Roode zelf gegeven.

Op de basisopleiding maakt u twee werkstukken naar eigen smaak. Er zullen genoeg voorbeelden aanwezig zijn. Daarnaast krijgt u vele tips voor technieken en toepassingen. Tevens leert u een gemakkelijke verftechniek, waarmee een verbluffend resultaat bereikt kan worden. Vragen worden beantwoord en alle technieken worden goed en duidelijk uitgelegd.

Voor het opleidingsschema kijk op de pagina Opleidingen 2014.