Categorieën

OPLEIDINGSSCHEMA VOOR 2019

Tijdens onze Paverpol trainingsdagen ontdek je een wereld van eindeloze creativiteit!

De Paverpol Trainingsdagen bieden je de gelegenheid om tijdens twee intensieve dagen het volledige productenpakket van Paverpol te ontdekken, kennen en leren gebruiken. Jossy de Roode verzorgt onze Paverpol trainingen. Jossy heeft 20 jaar ervaring in het geven van Paverpol trainingen en kent alle ins en outs van Paverpol en de bijproducten. Zo leer je dus op de juiste manier met onze producten te werken en haal je alles eruit wat erin zit!   

Het Paverpol assortiment is erg uitgebreid. Daarom hebben we 2 trainingsdagen nodig, beiden van 9.30 tot 16.00 uur. Tijdens iedere trainingsdag maak je je eigen Paverpol werkstuk, waarbij je steeds weer andere Paverpol producten en technieken gebruikt. Natuurlijk ontvang je na iedere trainingsdag een certificaat van deelname.

Cursusleidster worden
Volg je beide Paverpol Trainingsdagen dan ontvang je bovendien het Paverpol cursusleidsters certificaat. je bent dan volledig op de hoogte van onze producten. Met deze kennis op zak  kun je je eigen Paverpol workshops organiseren, maar natuurlijk ben je daartoe niet verplicht. Het verzorgen van workshops of de verkoop van je eigen Paverpol creaties, kan je een aardige bijverdienste opleveren. Wereldwijd gingen al heel wat cursisten je voor. Zij bewijzen dat het kan: geld verdienen met je hobby!

workshop_0222 maart en 5 april 2019 : Paverpol Trainingsdag 1
Op deze dag maak je een figuur met de volgende bijproducten: Paversand, Wrappers, Stockinette, Reliefdecoration en Pavercotton. Vanzelfsprekend geeft Jossy tips en adviezen over het gebruik van deze producten in combinatie met Paverpol en andere materialen.
Kosten: € 75,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch.

23 maart en 6 april 2019 : Paverpol Trainingsdag 2
Op deze dag maak je diverse werkstukken, waarbij je twee technieken leert om met Art Stone decoratiepoeder en Pavercolors te werken. Tevens leer je twee technieken om met Paverplast te werken.
Kosten:  € 75,- inclusief materiaal, koffie/thee en lunch.

Beide dagen kosten samen € 140,-


Natuurlijk ontvang je na iedere Paverpol Trainingsdageen certificaat van deelname. Na het volgen van de twee Paverpol Trainingsdagen ben je volledig op de hoogte van het gebruik van onze producten. Je ontvangt dan het Paverpol cursusleidsters certificaat. Met trots noemen we je dan CPI (Certified Paverpol Instructor).  


Meer informatie
Graag helpen wij je op weg met leerzame en inspirerende opleidingen, die ook nog eens heel gezellig zijn! Alle Paverpol opleidingen vinden plaats in Galerie Haamstede te Burgh Haamstede (Zeeland) en worden verzorgd door Josefine Art (Jossy en Jan de Roode). Meer info op: www.josefine-art.com. Voor vragen, meer informatie of aanmelden: redactie@paverpol.com of direct: info@josefine-art.com

Wacht niet te lang met aanmelden want vol is vol!

Graag tot ziens!